Werk altijd met veilige apparatuur

Als je een eigen bedrijf hebt met diverse medewerkers wil je uiteraard wel dat zij veilig kunnen werken. Stel, er wordt met gevaarlijke stoffen gewerkt, dan is het zeker zaak dat het personeel dit in een veilige omgeving kan doen. Je kunt hiervoor zelf een aantal maatregelen nemen maar het is zeker verstandig dit over te laten aan een professioneel bedrijf.

Kijk wat G4S allemaal te bieden heeft

Een goed voorbeeld van een dergelijk bedrijf is G4S Safety Solutions. Kijk eens wat zij allemaal te bieden hebben. Je kunt bij het bedrijf terecht voor tal van veiligheidsproducten waarbij je onder andere kunt denken aan ademluchttoestellen, brandblussers, maskers en veiligheidsharnassen. Als je als bedrijf weet dat er binnen korte tijd een grote klus aankomt heb je daar waarschijnlijk meer veiligheidsmaterialen voor nodig dan je normaliter op voorraad hebt maar wil je er wel voldoende voor iedereen hebben. In dat gevalĀ  kan G4s ervoor zorgen dat dit geregeld wordt.

Inrichten van een safety shop

Ze richten hiervoor op jouw eigen site een G4S safety shop in. Hiermee stellen ze diverse veiligheidsproducten beschikbaar waar dan tijdelijk gebruik van kan worden gemaakt. Als de producten besteld zijn zorgen zij er ook voor dat deze aanwezig zijn tijdens de werkzaamheden. Indien ze niet meer nodig zijn hoef je niet zelf te regelen dat ze weer terugkomen want daar zorgt G4S allemaal voor.

Levering en onderhoud

G4S zorgt niet alleen dat er voldoende apparatuur aanwezig is maar onderhoudt ook alles zelf. Als alle apparatuur weer wordt ingeleverd laten zij deze nakijken door hun eigen technici en zorgen zij er voor dat alles ook goed functioneert. Dit laatste is uiteraard ook het geval tijdens de werkzaamheden want ze leveren alleen goede apparatuur af waar je wat mee kunt.